Loading...
Dit is Raad2024-07-12T16:29:20+02:00

RAAD

RAAD Maastricht is sinds 1996 een full service bureau op bedrijfsadvisering, administratief en fiscaal gebied voor het midden – en kleinbedrijf, dat zich onderscheidt door een persoonlijke benadering waarbij “ontzorgen” van de wieg tot het graf behoort.

HELDER OVERZICHTELIJK EN KOSTENBESPAREND

Helderheid is het kernwoord van onze aanpak. Onze werkwijze is overzichtelijk en kostenbesparend. Wij geven u inzicht in het financiële reilen en zeilen van uw onderneming.  Doordat wij vaste prijzen hanteren en vooraf prijsafspraken maken, weet u altijd precies waar u aan toe bent. Dat is helder.

KWALITEIT EN CONTINUÏTEIT

Voorop staat dat u onvoorwaardelijk op ons kunt rekenen. Op de kwaliteit van onze dienstverlening. Maar ook dat wij voor u klaar staan, wat er ook gebeurt. Wij hanteren een “no –nonsense” mentaliteit, die aansluit bij de taal van de ondernemer. Met betrokkenheid zal RAAD trachten ieder vraagstuk volledig voor u uit te diepen en op te lossen. U mag altijd rekenen op actieve ondersteuning.

IN ZEE MET RAAD

Succesvol ondernemen betekent de juiste beslissingen nemen. Daarbij is het van grootste belang dat u steeds weet hoe uw onderneming er financieel voor staat. Alleen zo kunt u weloverwogen keuzes maken. RAAD biedt daarin actieve ondersteuning. Op administratief en fiscaal gebied, maar ook in juridische zaken. Met RAAD haalt u de zekerheid van kwaliteit en continuïteit in huis. En dat heeft u nodig voor optimale ondernemingsresultaten!

RAAD MAASTRICHT B.V.

RAAD Maastricht B.V. is het adviesbureau in Amby dat vooral veel mkb-bedrijven op administratief, fiscaal en juridisch gebied de weg wijst

VERTROUWEN

Al sinds eind vorige eeuw wordt er samengewerkt onder de vlag van RAAD Maastricht B.V. Inmiddels bestaat het team uit 8 personen. In het begin hebben wij absoluut moeten vechten voor ons plekje. We zijn echt op 0 klanten begonnen, een plank voor onze kop gezet en zijn aan de slag gegaan. We hebben moeten zaaien en zaaien, totdat we na een paar jaar veel duwen en trekken opeens een klantenvolume hadden, waardoor men ons goede werk ook rond begon te spreken.” Gunnen was daarbij het toverwoord. Men kan wel willen, maar als iemand al jaren je zaken goed heeft behartigd, gaat die onderneming niet over één nacht ijs om te switchen naar ons. Vertrouwen wordt gewaardeerd, dat zie je nu ook bij ons. Het vertrouwen is dan de sleutel tot succes. “Je onderscheiden als bedrijfsadviseur is lastig. Dat doe je vooral door jezelf te zijn. De meeste klanten hebben administratief en fiscaal weinig materiedeskundigheid. Ze springen bij een nieuwe bedrijfsadviseur zonder parachute in de hoop dat ze opgevangen worden. Daarom is vertrouwen uitstralen belangrijk.” Inmiddels hebben diverse bedrijven een hoop aan RAAD te danken. “We hebben nogal wat klanten uit het moeras getrokken. Er zijn best wat mensen die nu nog een onderneming hebben omdat wij hen op het goede moment de hand hebben gereikt en er veel tijd in hebben gestoken.”

WERKWIJZE

Een overzichtelijke en kostenbesparende aanpak, zo kan de werkwijze bij RAAD Maastricht worden omschreven. Ze geven de klant inzicht in het financiële reilen en zeilen van zijn of haar onderneming, waarbij vooraf vaste prijzen worden gecommuniceerd. De adviseurs staan altijd klaar in het geval de klant een vraagstuk heeft. Het antwoord hierop wordt zorgvuldig boven water getoverd of een probleem wordt opgelost. RAAD Maastricht zorgt ervoor dat de ondernemer altijd weet hoe de onderneming ervoor staat, zodat op elk moment een weloverwogen keuze kan worden gemaakt over wat dan ook.

DANKBAARHEID

Bij RAAD beseffen ze dat ze een dienst leveren die ondernemers als een verplicht nummertje zien. “Je wilt liever van dat geld op vakantie. Zo leeft het in het werkveld en dat kunnen wij ons ook goed voorstellen. Als ”boekhouder” ben je een ‘dissatisfier’. Daarom willen wij er een positieve draai aan geven bij RAAD Maastricht.” “Als je werkt met mkb’ers sta je veel meer naast de ondernemer dan als je met grote bedrijven in zee gaat. Dat betekent dat je er ook staat wanneer het minder gaat.” Uiteindelijk is de dankbaarheid die ze krijgen toch de grootste motivatie van de heren om dit werk uit te oefenen.