Snelstart


www.snelstart.nl/visie-en-missie

Visie

Om succesvol te ondernemen moeten ZZP- en MKB-ondernemers altijd financieel inzicht hebben in het reilen en zeilen van hun bedrijf. Daarnaast moeten accountant- en administratiekantoren hun klanten zo makkelijk mogelijk met hun diensten kunnen ondersteunen.

Beide partijen hebben administratieve software nodig die zeer betaalbaar, eenvoudig in het gebruik en overal goed bereikbaar is. En bovendien voortdurend aangepast wordt aan hun wensen of relevante marktpartijen als banken en de Belastingdienst.

Missie

SnelStart wil ZZP'ers, MKB-ondernemers en administratieve dienstverleners maximaal ontzorgen, door het bieden van boekhoud- en facturatiegemak tegen lage totale kosten voor de klant en weinig moeite in aanschaf en gebruik.

Dit wil SnelStart bereiken door een gestandaardiseerd, kwalitatief hoogwaardig software- en dienstenaanbod. Bij het ontwikkelen, vermarkten en onderhouden van het aanbod let SnelStart voortdurend op de hoge mate van klantgemak en tevredenheid.

Snelstart


TOP


AccountView


www.accountview.com/

Visma Software levert flexibel in te richten software aan meer dan 30.000 klanten in het mkb. Naast AccountView business software biedt Visma Software tevens Mamut One, Visma Severa en diverse andere SaaS-oplossingen aan. Met de boekhouding als sterke financiële basis vormt Visma Software een geïntegreerde oplossing voor groothandels- en projectadministratie, urenregistratie, accountancy, CRM, HRM en lonen.

AccountView


TOP


Webke Webdesign


www.webke.nl

Webke Webdesign ontwikkelde de website voor Raad Maastricht B.V.
De administratieve dienstverlener.

Webke Webdesign


TOP